top of page

KOMEND

Het labyrint aan zee

ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash.jpg

Van de steentijd tot de hedendaagse tijd en over alle continenten ontwierp de mens labyrinten. De vorm verschilt en de reden waarom ze gelopen werden ook. Ze hebben gemeen dat je er niet kan in verdwalen. Ze staan symbool voor de levensweg, het mystieke pad, het geboorteproces, …Labyrinten geven ons toegang tot ons onderbewuste weten. Ze laten zich ontdekken, elke keer anders, … en geven hun geheim nooit helemaal prijs.

 

We tekenen het Kretenzisch labyrint op het strand. Elk loopt zijn eigen pad op zijn eigen tempo en vindt zo een nieuwe toegangspoort tot de eigen wijsheid. De zee maakt de ervaring nog krachtiger en wist het labyrint nadien uit. Tegen die tijd heeft elkeen de eigen ‘vondst’ mee naar huis. De ervaring kan niet rationeel verklaard worden, maar voelt als ‘kloppend’ aan.

 

Begeleiding

Adinda Verbanck en Frederic Meyvaert
 

Wanneer

De datum wordt later vastgelegd
We stemmen de werktijden af op de getijden


Waar

We ontmoeten elkaar aan strandpaviljoen ‘De Westhinder’. Deze taverne bevindt zich op het strand tussen Wenduine en De Haan, dicht bij Wenduine. Ze is bereikbaar via de Koninklijke Baan. Wie zich inschrijft krijgt een routebeschrijving.

 

Bijdrage

39 euro

Voorzie een klein budget voor een tweetal consumpties in ‘De Westhinder’.

Max. 8 deelnemers

Meebrengen

Mondmasker, degelijke schoenen of sandalen, regenkledij, warme kledij (we vertoeven ongeveer vijf uur op het strand en dan voelt het door de wind vaak kouder aan dan verwacht). Lichte regen houdt ons niet tegen, maar indien de weersomstandigheden te slecht zijn gaat de workshop niet door.

 

Hoe inschrijven

Cadeaubonnen:

niet geldig

bottom of page