top of page

 PRAKTISCH 

Contact, prijzen en cadeaubon

Contact

 

Adinda Verbanck
0491 91 61 69
adinda@opverhaalkomen.eu

 

Je bent welkom op meerdere locaties:


BlinkOut: 
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Het BlinkHuis bevindt zich op wandelafstand van  Gent Zuid en van de Korenmarkt. Het ligt aan de halte ‘Lippensplein’ van tram 1, 2 en 3. Parking Zuid en Parking Reep liggen vlakbij.

Kies je voor een gesprek tijdens een wandeling, dan spreken we af in één van de natuurgebieden in Gent. 

Prijzen

 

Gesprekken en de innerlijke reis
 

Overdag: 

Individuele therapie:
60 euro voor een sessie van 1 uur
70 euro voor een sessie van 1,25 uur
80 euro voor een sessie van 1,5 uur

 

Relatietherapie:
Overdag:
93 euro voor een sessie van 1,5 uur

's Avonds: 

5 euro extra, bovenop de prijs overdag, zowel voor individuele therapie als voor relatietherapie


Rekeningnummer: BE11 8908 0408 3248
 

Verplaatsingskost:
Huisbezoeken en verplaatsingstijd voor wandelingen worden niet aangerekend binnen een straal van 2,5 km rond het St-Pietersstation. Overige verplaatsingen kosten 1euro per gereden km.

 

Workshop
Zie activiteiten en kalender

Cadeaubon

 

Vind je het fijn om iemand een cadeautje te geven? Kies je daarbij niet voor overconsumptie, maar voor een diepere vorm van welzijn? Dan is een cadeaubon van 'Op verhaal komen' een prachtkeuze. De bon kan gebruikt worden voor individuele-/koppel-/ gezinssessies, voor debriefen, supervisie, workshops(*) en voor het verstel-vertelmoment. De bon is één jaar geldig en kan ook in meerdere kleine stukken opgenomen worden. Je bepaalt zelf het bedrag. De bon heeft een mooie lay-out. 

 

Om een bon te bestellen vul je onderstaande linken  volledig in en maak je het gewenste bedrag + 2 euro verzendkosten over op rekeningnummer  BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je 'naam' en 'cadeaubon'. Binnen de drie werkdagen nadat het bedrag op de rekening staat wordt de bon verzonden.  Moet het sneller gaan? Neem dan telefonisch contact op. 

(*) Bonnen kunnen NIET gebruikt worden voor activiteiten van 'Op verhaal komen' die door andere organisaties ingericht worden (bv La Verna). Bij elke workshop staat vermeld of bonnen inzetbaar zijn. 

bottom of page