top of page

 PRAKTISCH 

Contact, prijzen en cadeaubon

Contact

 

Adinda Verbanck
0491 91 61 69
adinda@opverhaalkomen.eu

 

Je bent welkom op meerdere locaties:


BlinkOut: 
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Het BlinkHuis bevindt zich op wandelafstand van  Gent Zuid en van de Korenmarkt. Het ligt aan de halte ‘Lippensplein’ van tram 2 en 4. Parking Zuid en Parking Reep liggen vlakbij.

Prijzen

 

Gesprekken en de innerlijke reis
 

Overdag:
60 euro voor een sessie van 1 uur
70 euro voor een sessie van 1,25 uur
80 euro voor een sessie van 1,5 uur

 

’ s Avonds:
65 euro voor een sessie van 1uur
75 euro voor een sessie van 1,25 uur
85 euro voor een sessie van 1,5 uur


Relatietherapie neemt doorgaans 1,5u in beslag.

Rekeningnummer: BE11 8908 0408 3
248
 

Verplaatsingskost:
Huisbezoeken en verplaatsingstijd voor wandelingen worden niet aangerekend binnen een straal van 2,5 km rond het St-Pietersstation. Overige verplaatsingen kosten 1euro per gereden km.

Vertel-verstel moment
Deelname kost 10 euro per samenkomst

 

Workshop
Zie activiteiten en kalender

Cadeaubon

 

Vind je het fijn om iemand een cadeautje te geven? Kies je daarbij niet voor overconsumptie, maar voor een diepere vorm van welzijn? Dan is een cadeaubon van 'Op verhaal komen' een prachtkeuze. De bon kan gebruikt worden voor individuele-/koppel-/ gezinssessies, voor debriefen, supervisie, workshops(*) en voor het verstel-vertelmoment. De bon is één jaar geldig en kan ook in meerdere kleine stukken opgenomen worden. Je bepaalt zelf het bedrag. De bon heeft een mooie lay-out. 

 

Om een bon te bestellen vul je onderstaande linken  volledig in en maak je het gewenste bedrag + 2 euro verzendkosten over op rekeningnummer  BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je 'naam' en 'cadeaubon'. Binnen de drie werkdagen nadat het bedrag op de rekening staat wordt de bon verzonden.  Moet het sneller gaan? Neem dan telefonisch contact op. 

(*) Bonnen kunnen NIET gebruikt worden voor activiteiten van 'Op verhaal komen' die door andere organisaties ingericht worden (bv La Verna). Bij elke workshop staat vermeld of bonnen inzetbaar zijn. 

bottom of page