top of page

KOMEND

Innerlijke reis - Shamanic Journey

De ‘innerlijke reis’  is een oeroude methode om in contact te komen met je onderbewuste weten. Ze werd enkele decennia terug door de antropologen naar het Westen gebracht. Zij ontdekten dat  bijna alle natuurvolkeren varianten van deze methode gebruiken. Ze werd aangepast tot een vorm die voor de Westerse mens vlot toegankelijk is. Om jouw reis op gang te trekken maak ik uitsluitend gebruik van de juiste techniek en ritmisch geluid.


De ‘innerlijke reis’ brengt je in contact met de schat aan wijsheid en inzicht die je in je draagt en die je in veel aspecten vooruit kan helpen. Iedereen kan op een veilige en goed begeleide manier toegang krijgen tot de eigen schat. We respecteren jouw tempo en forceren niets. Je kiest zelf het thema waarover je wil reizen. Indien gewenst help ik je om je intentie scherp te stellen.

Over de innerlijke reis kan er veel verteld en geschreven worden. Maar de enige manier om te weten wat het inhoudt is het zelf te ervaren!
Deze namiddag start met  info over de techniek en nadien gaan we samen op ‘reis’.

Wanneer:
Komend

Bijdrage:

 Vroegboekkorting: 39 euro

Vanaf 22 december: 44 euro 
Koffie en thee zijn inbegrepen.

Waar:

Hoe Inschrijven:

Mail naar adinda@opverhaalkomen.EU (vermeld daarbij jouw telnr) en maak 39/45 euro over op rekeningnummer BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam + innerlijke reis + datum

Cadeaubonnen:

niet geldig

bottom of page