top of page

DE REIS VAN MEDITATIE EN MAGIE: KOMEND

De reis van meditatie en magie

Lukt het mediteren tot nu niet goed?
Pieker je vaak?
Kamp je met angsten?
Twijfel je aan jezelf?
Ben je hooggevoelig?
Heb je het gevoel dat mensen of situaties je vaak leegzuigen?
Dan is deze vijfdaagse workshop echt iets voor jou!

 

In de ochtenden leer je via meditatietechnieken hoe je je energiebalans beter kunt beheren en hoe je gecenterd kan blijven, ook in moeilijke situaties.
Alexandra Vandenbussche (46) is erkend psycholoog in ‘Therapiehuis Zonneklaar’. Ze volgde jarenlang vele opleidingen en deelt nu datgene waar ze zelf gebruik van maakt zowel in haar dagelijkse leven als tijdens haar werk met haar cliënten. Deze geïntegreerde methodes bundelde ze in een kleine cursusmap zodat je thuis kan oefenen en op deze manier erin slaagt om meditatie eindelijk in je leven ritmisch te verweven. Zie je leven als een avontuurlijke reis met een grote rugzak. Door te mediteren gooi je telkens een beetje ballast overboord, waardoor de wandeling steeds lichter en plezieriger wordt… Je voelt je 
ook meer gedragen door de stroom die in jou ontwaakt.
 

Adinda Verbanck (49) werkt als therapeut bij ‘Op Verhaal komen’. Ze specialiseerde zich o.a. in sprookjestherapie. Een sprookje is een gelaagd verhaal voor jong én oud. De zevenmijlslaarzen bestaan in alle maten!
Het verhaal nodigt ons uit om via beeldtaal te werken aan de diepere lagen. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf. Doordat Adinda in haar hart voor elk personage (het elfje, de reus, de boze stiefmoeder…) liefde draagt, nodigt ze mensen uit om hun schaduwkanten te verkennen en te transformeren. In deze korte vorm van groepstherapie werken we elke middag met een eerder onbekend verhaal. Creatieve werkvormen en gesprekken laten toe om op een ontspannende manier de knopen uit jouw levensdraad te herspinnen. Vele oefeningen kun je individueel doen en delen doe je maar als je het zelf als passend ervaart.

 

Alexandra en Adinda werken zowel in de ochtend als in de middag samen en ondersteunen -op een veilige en deskundige manier – zowel de individuele als de groepsprocessen. Deze gepassioneerde vrouwen verbinden zich gedurende vijf dagen met de diepere stroom IN jou en nemen je mee op deze liefdevolle reis zodat bij jou ook deze verbinding ont-dekt wordt waardoor zelfliefde groeit.
Deze aangewakkerde kracht vloeit verder door naar verschillende belangrijke levensthema’s, waardoor je in een positieve spiraal terecht komt.

Ga jij mee op deze ’reis van meditatie en magie’?!!! Welkom op deze betoverende vijfdaagse 🪄

Max aantal deelnemers: 8 personen

Wanneer:


telkens van 9u30 tot 16u
 

Bijdrage:

125 euro per dag + eenmalig 20 euro voor het mapje met de cursus
totaalprijs: 645 euro
Je krijgt achteraf 50 euro terug van de mutualiteit (5 dagen = 5 ontvangstbewijzen van 125 euro klinische psychologie terugbetaling)

Wie dat wenst, mag in twee delen betalen. Je betaalt dan nu 400 euro en voor 3 maart de laatste schijf van 245 euro. 
 

koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen
Elke deelnemer brengt zijn lunchpakket mee


Waar:

Therapiehuis Zonneklaar, Roosstraat 14, Oudenaarde
 

Hoe inschrijven:

Stuur een mail naar adinda@opverhaalkomen.EU of naar psy@therapiehuiszonneklaar.be. Je ontvang nadien een betalingsuitnodiging. 

Website Therapiehuis Zonneklaar:
https://therapiehuiszonneklaar.be/

bottom of page