top of page

REEKS PARCIVAL: ZATERDAG 18 FEB, 18 MRT & 22 APR 2023
 

Reeks: Ridder Parcival

Hij droomt van het ridderschap, maar z’n moeder laat hem in een narrenpak de wereld intrekken. Zijn hoopvolle en gedreven houding brengt hem naar het hof van Koning Arthur waar hij opgenomen wordt tussen de ridders van de Ronde Tafel. Op het hoogtepunt van zijn roem valt onverwacht alle grond onder zijn voeten weg. Ontgoocheld verlaat hij Camelot. Als zwervend ridder blijft hij zijn taken vervullen. Maar welk pad ligt werkelijk op hem te wachten? Zal hij de graal ooit kunnen vinden? 

We verdiepen ons drie dagen in één van de bekendste parels van de middeleeuwse literatuur. Het Parcivalverhaal wordt nog altijd geliefd om haar herkenbaarheid en haar bijzondere symboliek.
In kleine groep gaan we drie dagen samen op zoek naar welke persoonlijke boodschap dit verhaal voor ons in petto heeft. We richten ons niet zozeer op de historische of literaire aspecten van het verhaal, maar spreken vooral ons voelen, ervaren en onze creativiteit aan. 

Er is geen voorkennis vereist, enkel een open blik en de bereidheid je op een dieper niveau te laten raken door dit unieke verhaal. De thema’s waarrond deze reeks wordt opgebouwd zijn: de nar (speelsheid, het vrije spreken), de queeste of het levenspad, de graal en de innerlijke mysticus.
Elkeen die zich aangesproken voelt is van harte welkom!

Wanneer:

Zaterdag 18 febr, 18 mrt en 22 april 2023
telkens van 10u tot 17u15

Bijdrage:

Vroegboekkorting: 198 euro

Na 27 januari '23: 229 euro
Koffie, thee en koekjes zijn in de prijs inbegrepen. 
Je brengt je lunchpakket zelf mee. 
   

Waar:

Ten huize van Ann Willems en familie

Zwaluwstraat 41, Lokeren
 

Hoe inschrijven:

 Mail naar adinda@opverhaalkomen.EU (vermeld daarbij jouw telnr) en maak

198 of 229 euro over op rekeningnummer  BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam + reeks Parcival 

Cadeaubonnen:

inzetbaar​

bottom of page