top of page
Zoeken
  • Adinda

Op verhaal komen'Je hebt me gezoogd en gevoed, mama. Je hebt me getroost als ik verdrietig was en je hebt me verhalen verteld voor het slapen gaan. Fantastische verhalen, die ik met me mee zal dragen zolang ik leef. Je verhalen leerden me over de moed van mensen en goden, over de liefde en over het verschil tussen goed en kwaad. Jouw verhalen zullen mij, beter nog dan een goede landkaart gidsen op mijn reis.' Uit: "Het meisje dat aan de oever verscheen", het nieuwe boek van Geert Kimpen.

Ik word er altijd blij van als ik lees dat anderen ook zo van sprookjes en verhalen houden. En wie kan het zo mooi verwoorden als deze bestseller auteur?

Heb je zin om zelf te ervaren hoe sprookjes als wegwijzers voor de ziel kunnen fungeren? Schrijf je dan in voor de sprookjesworkshop op 23 juli in Gent door een mailtje te sturen naar: adinda@opverhaalkomen.EU!

Met dank aan mijn eigen moeder die me avond na avond sprookjes vertelde en in wiens tuin deze foto's genomen werden.

Meer info over de workshop 'sprookjes, wegwijzers voor de ziel': https://www.facebook.com/events/2396827010601607/ of adinda@opverhaalkomen.EU


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page