Sprookjes als wegwijzers
voor de ziel

 

Duizenden jaren lang werden sprookjes en mythen mondeling doorverteld. Tijdens dat proces werd de beeldtaal geleidelijk aan zo bijgeschaafd dat we er ijzersterke archetypische beelden uit kunnen puren. Zij vormen een prachtig instrument om inzicht te brengen in ons innerlijk leven en de processen die zich daar afspelen. Wie dat wenst kan deze sleutel gebruiken om tot diepere inzichten te komen. Niet voor niets werden en worden sprookjes in sommige culturen als medicijn beschouwd. Ze bezitten een helende en verbindende kracht. Daarnaast zijn sprookjes ook de bewaarders van oude mystieke kennis.


Benieuwd naar, welke schat sprookjes voor jou in petto hebben? Kom het een namiddag zelf ervaren! 

De sprookjesworkshops staan los van elkaar. Ze vormen geen reeks. Bij elke workshop staat een ander sprookje centraal. Omdat de vraag groot is, wordt elke workshop twee keer gegeven. Wie dat wenst kan wel meerdere sprookjesworkshops volgen,  maar het is niet relevant om in te schrijven voor twee op elkaar volgende dagen. 

 

Workshop 22 en herhaald op 23 juli

 

Wanneer:

Wordt twee maal ingericht

woensdag 22 juli '20 van 14u tot 18u

donderdag 23 juli '20 van 14u tot 18u

Bijdrage:

38 euro 
Koffie en thee zijn inbegrepen.

 

Waar:

BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

 

Hoe inschrijven:

 Mail naar adinda@opverhaalkomen.EU (vermeld daarbij jouw telnr) en maak 38 euro over op rekeningnummer  BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam + sprookjesworkshop+ de datum waarop je wenst deel te nemen

Cadeaubonnen:

inzetbaar​