top of page

KOMEND

Verbindende sprookjesdag  voor kinderen
 

Een bijzondere dag  voor kinderen die van sprookjes houden!
Deze workshop start met een speelse meditatie. Vanuit de stille plek in onszelf, luisteren we naar een sprookje dat Adinda op een fijnzinnige manier uit het hoofd vertelt. De thema's uit het sprookje brengen ons nadien tot schrijven, knutselen, delen, ... sommige bewegingen uit het sprookje kunnen in (zelf)massage omgezet worden...
We richten ons op de verbinding tussen de kinderen en het sprookje, tussen de kinderen onderling en tussen de kinderen en Kristel & Adinda. De 'schoonheid' van de knutselwerkjes is voor ons ondergeschikt aan het samenzijn . We stemmen ons af op de behoeften van de kinderen.

 

Door wie

Deze dag wordt begeleid door Kristel en Adinda. Kristel is de drijvende kracht achter 'Handen Helen'. Haar zachte, warme handen masseren al jaren spanning, verdriet en zoveel meer uit het lichaam van volwassenen en kinderen. Sinds enkele jaren geeft ze samen met 'Atelier Wollebol' de massage-wolkampjes voor kinderen. Ze neemt kinderen mee naar het wonder dat ons lichaam en onze mind vormt.
Adinda legt zich binnen 'Op verhaal komen' o.a. toe op dieptewerk met sprookjes. Zij werkt vooral met volwassenen en introduceert hen via workshops en individueel werk in de helende kracht van sprookjes..

Voor wie

Kinderen tussen 6 en 12 jaar

Wanneer:

Komend

 

Bijdrage:

50 euro per kind (thee, koekjes en fruit inbegrepen)
Twee kinderen uit hetzelfde gezin nemen deel voor 90 euro. 

Waar:

Kroonstraat 36, 9000 Gent
 

Hoe Inschrijven:

Mail naar kristel@handenhelen.be 
 

Cadeaubonnen:

geldig

bottom of page