DINSDAG 13 APRIL '21 

Creatieve sprookjesmiddag  voor kinderen
 

Een bijzondere namiddag in de paasvakantie voor kinderen die van sprookjes houden! Op een creatieve manier gaan we aan de slag met veel aspecten van een sprookje waarin 'handen' centraal staan.
Deze workshop start met een speelse meditatie. Vanuit de stille plek in onszelf, luisteren we naar een sprookje dat Adinda op een fijnzinnige manier uit het hoofd vertelt. De thema's uit het sprookje brengen ons nadien tot schrijven, knutselen, delen, ... sommige bewegingen uit het sprookje kunnen in zelfmassage omgezet worden...
De middag wordt te kort om al onze in inspiratie te laten stromen. We stemmen ons af op de behoefte van de kinderen. Mogelijks komt er in de zomer een vervolg.

Door wie

De middag wordt begeleid door Kristel en Adinda. Kristel is de drijvende kracht achter 'Handen Helen'. Haar zachte warme handen masseren al jaren spanning, verdriet en zoveel meer uit het lichaam van volwassen en kinderen. Sinds enkele jaren geeft ze samen met 'Atelier Wollebol' de massage-wolkampjes voor kinderen. Ze neemt kinderen mee naar het wonder dat ons lichaam en onze mind vormt.
Adinda legt zich binnen 'Op verhaal komen' o.a. toe op dieptewerk met sprookjes. Zij werkt vooral met volwassenen en introduceert hen via workshops en individueel werk in de helende kracht van sprookjes..

Voor wie

Kinderen tussen 6 en 12 jaar

Wanneer:

Dinsdag 13 april '21​  van 13u30 tot 17u30

Bijdrage:

35 euro per kind (thee en koekjes inbegrepen)

 

Waar:

Kroonstraat 36, 9000 Gent
 

Hoe Inschrijven:

Mail naar kristel@handen helen.be 
 

Cadeaubonnen:

geldig