top of page

 ZATERDAG 13 MEI 2023
 

 Sprookjesopstellingen

 

Bert Hellinger ontwikkelde enkele decennia terug ‘familieopstellingen’. Zijn werk leidde tot een waaier van variaties op dit opstellingswerk, o.a. ‘sprookjesopstellingen’. Deze methodiek werd op punt gesteld aan de universiteit van Boedapest en wordt vooral toegepast in Hongarije en Roemenië.

 Ervin Molnár, een Nederlandse man met Hongaarse roots, bracht de sprookjesopstellingen naar de lage landen. Wat ik van hem leerde wil ik graag verder doorgeven. Waar familieopstellingen niet direct zichtbare aspecten van de relaties tussen familieleden zichtbaar maken, maken sprookjesopstellingen aspecten uit ons innerlijk leven zichtbaar. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf.
Ik had het geluk dat Ervin me via talloze opstellingen beetje bij beetje meer inzicht gaf in deze methodiek. Telkens opnieuw stond ik versteld van de schoonheid, puurheid en de kracht tot verandering die sprookjesopstellingen in zich dragen. 

Op het eind van een dag sprookjesopstellingen weet je zeker: 'Sprookjes kunnen toveren'!


Minimum vijf en maximum negen deelnemers. 

 

Wanneer:

Zaterdag 13 mei 2023,  van 10u tot 17u45

Bijdrage:

99 euro voor een eigen opstelling, 77 euro als representant
's Middag houden we samen een potluck. Elk brengt iets mee voor op het buffet. 

 

Waar:

Vederlicht, Bruggestraat 34, Poperinge
 

Hoe Inschrijven:

 Stuur een mail naar adinda@opverhaalkomen.EU of grietjemonkerhey@gmail.com
en vermeld je volledige naam en telefoonnummer. Geef aan of je een eigen opstelling wenst of als representant wenst deel te nemen. Nadat je een bevestigingsmail ontvangt, maak je het inschrijvingsgeld over op rekeningnummer BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam + sprookjesopstellingen 13 mei

Cadeaubonnen:

inzetbaar

bottom of page