ZATERDAG 14 NOVEMBER  '20 

 Sprookjesopstellingen

 

Bert Hellinger ontwikkelde enkele decennia terug ‘familieopstellingen’. Zijn werk leidde tot een waaier van variaties op dit opstellingswerk, o.a. ‘sprookjesopstellingen’. Deze methodiek werd op punt gesteld aan de universiteit van Boedapest en wordt vooral toegepast in Hongarije en Roemenië.

 Ervin Molnár, een Nederlandse man met Hongaarse roots, bracht de sprookjesopstellingen naar de lage landen. Wat ik van hem leerde wil ik graag verder doorgeven. Waar familieopstellingen niet direct zichtbare aspecten van de relaties tussen familieleden zichtbaar maken, maken sprookjesopstellingen aspecten uit ons innerlijk leven zichtbaar. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf.
Ik had het geluk dat Ervin me via talloze opstellingen beetje bij beetje meer inzicht gaf in deze methodiek. Telkens opnieuw stond ik versteld van de schoonheid, puurheid en de kracht tot verandering die sprookjesopstellingen in zich dragen. 

Op het eind van een dag sprookjesopstellingen weet je zeker: 'Sprookjes kunnen toveren'!


Minimum vier en maximum vijf deelnemers. 

 

Wanneer:

zaterdag 14 november '20​ van 10u tot 17u

Bijdrage:

60 euro
Koffie, thee en soep zijn inbegrepen.

Waar:

Balgerhoekstraat 130, Wingene
 

Hoe Inschrijven:

 Stuur een mail naar adinda@opverhaalkomen.EU
en vermeld je volledige naam en telefoonnummer. Nadat je een bevestigingsmail ontvangt, maak je 60 euro over op rekeningnummer BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam en 'sprookjesopstellingen 14 nov'


Deze dag komt er nadat er duidelijk interesse bleek vanuit de groep sprookjesliefhebbers rondom 'De elfenkring'. Deze mensen krijgen als eerste de kans om in te schrijven. Als er na 25 oktober nog plaatsen vrij zijn, mag elkeen inschrijven. 

Cadeaubonnen:

inzetbaar