DONDERDAG 1 OKTOBER  '20 

Gratis sprookjesopstellingen

 

Bert Hellinger ontwikkelde enkele decennia terug ‘familieopstellingen’. Zijn werk leidde tot een waaier van variaties op dit opstellingswerk, o.a. ‘sprookjesopstellingen’. Deze methodiek werd op punt gesteld aan de universiteit van Boedapest en wordt vooral toegepast in Hongarije en Roemenië.

 Ervin Molnár, een Nederlandse man met Hongaarse roots bracht de sprookjesopstellingen naar de lage landen. Wat ik van hem leerde wil ik graag verder doorgeven. Waar familieopstellingen niet direct zichtbare aspecten van de relaties tussen familieleden zichtbaar maken, maken sprookjesopstellingen aspecten uit ons innerlijk leven zichtbaar. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf.
Ik had het geluk dat Ervin me via talloze opstellingen beetje bij beetje meer inzicht gaf in deze methodiek. Telkens opnieuw stond ik versteld van de schoonheid, puurheid en de kracht tot verandering die sprookjesopstellingen in zich dragen. 

 

Op termijn wil ik workshops met deze methodiek begeleiden. Op donderdag 1 oktober doe ik een try-out. Wie dat wenst kan gratis deelnemen in ruil voor feedback. Dit initiatief kadert binnen veerkrachtweek van het BlinkHuis.
Minimum vier en maximum zes deelnemers. 

 

 

Wanneer:

Donderdag 1 oktober '20​ van 14u tot 18u

Bijdrage:

Gratis in ruil voor feedback

Waar:

BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
 

Hoe Inschrijven:

Inschrijven is noodzakelijk! Stuur een mail naar adinda@opverhaalkomen.eu
en vermeld je volledige naam en telefoonnummer
 

Cadeaubonnen:

niet relevant