ZATERDAG 5 JUNI '21
ZATERDAG 26 JUNI'21 

 Sprookjesopstellingen

 

Bert Hellinger ontwikkelde enkele decennia terug ‘familieopstellingen’. Zijn werk leidde tot een waaier van variaties op dit opstellingswerk, o.a. ‘sprookjesopstellingen’. Deze methodiek werd op punt gesteld aan de universiteit van Boedapest en wordt vooral toegepast in Hongarije en Roemenië.

 Ervin Molnár, een Nederlandse man met Hongaarse roots, bracht de sprookjesopstellingen naar de lage landen. Wat ik van hem leerde wil ik graag verder doorgeven. Waar familieopstellingen niet direct zichtbare aspecten van de relaties tussen familieleden zichtbaar maken, maken sprookjesopstellingen aspecten uit ons innerlijk leven zichtbaar. Iedere figuur of symbool uit het sprookje representeert een deel van onszelf.
Ik had het geluk dat Ervin me via talloze opstellingen beetje bij beetje meer inzicht gaf in deze methodiek. Telkens opnieuw stond ik versteld van de schoonheid, puurheid en de kracht tot verandering die sprookjesopstellingen in zich dragen. 

Op het eind van een dag sprookjesopstellingen weet je zeker: 'Sprookjes kunnen toveren'!


Minimum vijf en maximum zeven deelnemers. 

 

Wanneer:

Deze workshop wordt twee keer gegeven, telkens met een ander sprookje:

zaterdag 5 juni'21​ van 10u tot 17u

zaterdag 29 juni '21 van 10u tot 17u

Bijdrage:

90 euro per dag

Een vegetarische maaltijd, koffie en thee zijn inbegrepen.

Wie ook inschrijft voor de sprookjesworkshop op 29 mei of wie aan twee dagen sprookjesopstellingen wenst deel te nemen, betaalt 168 euro voor twee workshops samen.

Leef je van een vervangingsinkomen én heb je het financieel moeilijk dan is een korting van 15 euro bespreekbaar.   

Waar:

De Wilde Tijm, Weistraat 49, 9750 Zingem 

We werken in openlucht.

Wil je meer info over de lokatie: #Wildetijm en #Kayajakovits

Hoe Inschrijven:

 Stuur een mail naar adinda@opverhaalkomen.EU
en vermeld je volledige naam en telefoonnummer. Nadat je een bevestigingsmail ontvangt, maak je 90 euro over op rekeningnummer BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam + sprookjesopstellingen+ de door jou gekozen datum


Cadeaubonnen:

inzetbaar